top of page
Marble Surface

TRENERIO KEITIMO FENOMENAS (Arba skaitinys apie mažus ir didelius stebuklus Pole dance sporte)

Tikime, jog esate pastebėję, kaip kartais įvyksta tikrai labai netikėtų proveržių, staigių patobulėjimų ir didelių pergalių kiekvieno iš mūsų sporto kelionėse. Tiesiog, nesigavo, nesigavo, o štai vieną dieną paėmė ir gavosi! Labai dažnai šie stebukliukai sutampa su faktu, kad įvyko vienokia ar kitokia permaina ir atsidūrėme kitokioje pamokoje, galbūt pas kitą mokytoją. Tada pametame galvą iš laimės ir automatiškai visus laurus sukrauname jam. Bet ar tikrai už tą jūsų įvykusį stebuklą būna atsakingas konkretus treneris? Ar kada nors susimąstėte apie tai?  


Permainos visada veda tik į priekį, o bet koks išėjimas iš komforto zonos priverčia mus stipriai pasitempti. Jei dar pridėsime šiek tiek patiriamo adrenalino bei norą gerai pasirodyti prieš naują trenerį, štai žiūrėkit bam ir įvyksta anksčiau minėtas stebuklas! Taip pat jokiu būdu nereikėtų pamiršti viso Jūsų ilgamečio įdirbio, visos buvusios kelionės bei įdėtų pastangų iki to konkretaus sėkmės momento. Taigi ne treneris sukuria stebuklą, o stebuklą įgyvendinate Jūs patys, tik dažniausiai pamirštate save už jį pagirti.


Trenerį keisti yra tikrai sveika ir net labai smarkiai rekomenduojama. Nėra ir nebus vieno tobulo trenerio, ypač tokiame sporte kaip Pole dance. Juo labiau nėra vienos tobulos metodikos pasiekti geriausiems rezultatams. Kas veikia vienam, nebūtinai veiks kitam, dėl to sėkmei svarbu įvairovė ir galimybė mokytis iš kuo daugiau specialistų. Flame namuose nuo pat pradžių (kai dar neturėjome šių su patirtimi atėjusių išvadų ir elgėmės labiau iš pajautimo bei noro padaryti, kaip sau) mokymo programą kūrėme būtent taip, kad nebūtų jokio pririšimo prie fiksuotų pole dance grupių bei pamokų visada tik pas tą patį mokytoją. Šiandien, atsigręžus atgal, suprantame, koks teisingas sprendimas buvo priimtas tuomet!


Pabaigai – Pole dance sportas stipriai užaugo ir sulaužė begalę stereotipų per pastaruosius metus. Šiandien esame labai laimingi, nes turime daug pasirinkimo ir tikrai daug galimybių mokytis iš skirtingų specialistų. Visi treneriai Lietuvoje nuostabūs, kitaip jie nebūtų treneriais ir negalėtų dirbti tokio atsakingo darbo su žmonėmis. O jums belieka mažytė užduotis – pasirinkti teisingai ir pasiimti viską, ką tik galite geriausio.


Su šilčiausiais linkėjimais, Jūsų Flame namai

93 peržiūros0 komentarų
bottom of page